В.И.П.

Понеделник - петък, 13.00 ч.
В.И.П.
Година: 1998 Режисьор: Дж. Ф. Лоутън Участват: Памела Андерсън, Молу Кълвър, Натали Райтано, Леа Лайл и др. Оригинално заглавие: V. I. P.

 

 

Микс от екшън, комедия и бързо развиващ се заинтригуващ сюжет за живота на красиво момиче от малък град, което случайно попада сред блясъка и разкоша на богатите и известните в Лос Анджелис и скоро се оказва начело на охранителна агенция...

Памела Андерсън влиза в ролята на Валъри Айрънс, която се запознава с известната холивудска звезда Брад Клиф и се озовава на премиерата на новият му филм. Но когато негов болен фен се опитва да го убие, Валъри се представя за негов телохранител и успява да спаси живота на Брад Клиф. Така без да иска, Валъри става ръководител на най-известната компания за телохранители “В.И.П.”. Тя е наета от агенцията за бодигардове като представително лице, докато останалите професионалисти работят по случаите. Останалата част от екипа са хора с разнообразно минало: бивш член на КГБ, ЦРУ, ФБР, компютърен експерт, бивш адвокат, бивш уличен боксьор и майстор на бойните изкуства.

 

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма