Драга фамилия - премиера

Понеделник - петък, 20.00 ч.
Драга фамилия - премиера
Година: 2013 - Участват: Воя Брайович, Снежана Богданович, Борис Комненич, Милена Дравич, Горан Радакович и др. Оригинално заглавие: Sinđelići

 

Комедийният премиерен сериал „Драга фамилия” разказва за двойка на средна възраст - Лила и Сретен, които се женят и заживяват заедно с децата от първите им бракове. Лила има две дъщери - Ева и Тереза, а Сретен трима синове - Методи, Гойко и Коя. Нещата обаче не потръгват по план и в един момент те се питат дали са постъпили правилно. 

Още в първи епизод сватбата между Лила и Сретен поставя началото на редица промени и в двете семейства. Двамата имат различни методи за възпитание на децата си - тя го прави чрез диалог, а той използва авторитета си. При това дъщерите на Лила, които са напуснали с мъка предишния си живот в Нови Сад не са приети радушно от децата на Сретен, на които не им харесва изведнъж да делят къщата си с трима напълно непознати. И за да е още по-трудно – към цялата суматохата се присъединяват приятели и роднини и на двете семейства. Следват множество комични ситуации, чрез които обаче зрителят стига до истинското значение на думата „семейство”.

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма