Хавай 5-0

Понеделник-петък, 21.00 ч.
Хавай 5-0
Година: 2011 Сезон: Сезон 2 Режисьор: Алекс Къртсман, Роберто Орчи, Стийв Бойъм, Дуейн Кларк, Джефри Хънт и др. Участват: Алекс О'Лафлин, Скот Каан, Даниъл Дей Ким, Грейс Парк, Маси Ока, Лорън Джърман и др. Оригинално заглавие: Hawaii Five-0

 

Още по-заплетени и опасни случаи предстоят за членовете на отряд 5-0 във втори сезон на „Хавай 5-0". След драматичния завършек на първи сезон, отрядът на Макгарет е поставен пред голямо изпитание. „В новите епизоди останките от този колектив трябва да се обединят така, както се съшива стара парцалена кукла", разказва Алекс О'Лафлин, който се превъплъщава в ролята на Стив Макгарет.

На екрана неговият герой ще започне напълно ново начало - той ще успее да се измъкне след ареста си за убийството на губернатор Джеймисън, като за това ще му помогне друг ключов персонаж. Бягството ще бъде хитро замислено, а „съучастник" ще му бъде не кой да е, а самият Виктор Хес (Джеймс Мастърс), на когото Уо Фат (Марк Дакаскос) нареди да убие Макгарет.

Във втория сезон ще се появи и нов губернатор - Сам Денинг, който за разлика от Джеймисън, ще въведе промени в организацията на работата.

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма