Полицаите от Чикаго

Понеделник – петък, 14.00 ч.
Полицаите от Чикаго
Година: 2015 Сезон: Четвърти Режисьор: Мат Олмстед, Дик Улф Участват: Джейсън Биге, Джон Седа, София Буш, Джеси Лий Софър, Патрик Джин Флугър и др. Жанр: Оригинално заглавие: Chicago P. D.

 

 
Най-смелите детективи и патрулни полицаи в Чикаго се завръщат със сезон 4 на "Полицаите от Чикаго" – вълнуваща полицейска драма от изпълнителния продуцент Дик Уолф, носител на награда "Еми". 
 
"Полицаите от Чикаго" се състоят от две различни групи: униформените ченгета, които патрулират и се занимават с улични престъпления, и разузнавачите, които се борят с по-сериозните престъпления в града като организирана престъпност, трафик на наркотици и тежки убийства. Начело на екипа за разузнаване е сержант Ханк Войт (Джейсън Бег) – мъж, който не се колебае да заобиколи закона в търсене на справедливост. Войт е взискателен и корав, а под командването му могат да оцелеят само онези, които не се огъват под напрежение и стрес. Въпреки трудното минало с шефа си, детектив Антонио Доусън (Джон Седа) има амбиции да управлява екипа. Ако това означава да се изправя лице в лице срещу Войт всеки ден – той няма нищо против. От уличните ченгета с мечти да се изкачат до елитния екип, които вече са в играта – "да живееш на работното място" е ежедневно предизвикателство. През този сезон екипът се занимава с поредица тежки случаи на убийства, наркобосове, отвличания и още много други.

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма