Кевин може да почака - премиерен сериал

Понеделник - петък, 17.30 ч.
Кевин може да почака - премиерен сериал
Година: 2016 - Сезон: Първи Режисьор: Брус Хелфорд, Кевин Джеймс Участват: Кевин Джеймс, Тейлър Спрайтлър, Джеймс Диджакомо, Райън Картрайт, Лени Венито, Гари Валентайн, Леонардо Ърл Хауз, Крис Роуч, Карлос Алазраки, Райд Пребенда и др. Оригинално заглавие: Kevin Can Wait

 

 
Прясно пенсиониран полицай очаква с нетърпение дните, в които ще прекарва повече време със семейството си. Не щеш ли обаче той е изправен пред повече предизвикателства у дома, отколкото някога е срещал на улицата. 
 
Кевин Гейбъл (Кевин Джеймс) е ченге от Лонг Айлънд, който се пенсионира на 45 г. и с нетърпение очаква дните на пиене с приятелите, мачове на "Метс" и време за себе си. Той обаче бързо разбира, че нуждите на семейството му изобщо не му оставят така жадуваното "време за себе си". 14-годишната му дъщеря Сара (Мери Чарлз Джоунс) и 10-годишният му син Джак (Джейс Диджакомо) имат проблеми в училище, а 20-годишната Кендра (Тейлър Спрайтлър) се очаква съвсем скоро да се прибере у дома от колежа – и тя също носи няколко изненади. За да добави доходи към пенсията му, жената на Кевин – Дона (Ерин Хейз), която е училищна сестра, иска да даде под наем апартамента в гаража им, но това води до сложна конкуренция за свободно място. Постепенно Кевин разбира, че животът у дома изобщо не е така безгрижен, както се е надявал. В компанията на добрите си приятели и с любовта на семейството обаче Кевин ще се бори да се справи максимално добре със следващата глава от живота си.

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма