Агентите на ЩИТ

Понеделник - петък, 23.50 ч.
Агентите на ЩИТ
Година: 2013 - Режисьор: Кевин Танчароен, Винсент Мисиано Участват: Кларк Грег, Минг-На Уен, Брет Далтън, Клоуи Бенет, Елизабет Хенстридж, Иън де Кастекър, Ник Блъд, Ейдриан Палики, Хенри Симънс, Люк Мичъл, Джон Хана Оригинално заглавие: Agents of S.H.I.E.L.D.

 

„Агентите на ЩИТ“ е американски телевизионен сериал, създаден по комикса на Марвел, „ЩИТ“. Сюжетът разказва за мироопазваща и шпионска агенция в един свят, населен със супергерои и многобройни свръхестествени явления. 
Историята се концентрира около малка група агенти на агенцията „Щ. И. Т.“ (Щаб за Интервенция и Тактическа Защита), начело на които е агент Фил Коулсън. Те ежедневно трябва да се справят със странни свръхестествени събития и да водят борба с опасни същества. Всеки случай е изпитание за тях - изпитание за сътрудничество, изобретателност и издръжливост. Задачата им е една – да спасяват света от наличните заплахи. Всеки един от тях е различен и има своите уникални умения, което превръща екипа един от най-добрите в агенцията, а техният шеф Колсън е ветеран в подобни битки и е уважаван от всички в агенцията…

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма