Морски тюлени

Понеделник - петък, 15.00 ч.
Морски тюлени
Година: 2017 – 2019 Режисьор: Бенджамин Кавел Участват: Дейвид БореБореанас, Макс Тиеро, Нийл Браун Джуниър, Ей Джей Бъкли, Тони Тръкс, Джесика Паре, Джъд Лорманд Оригинално заглавие: Seal Team

 

"Морски Тюлени" е военна драма, която проследява професионалния и личния живот на най-елитния екип от "морски тюлени", които тренират, планират и изпълняват най-опасните и важни мисии в страната. 
Джейсън Хейс е уважаваният и отдаден лидер на екип на специалните части, чийто личен живот страда заради професията му. Част от екипа му е довереният му приятел Рей Пери – радистът с най-голям стаж, с когото Джейсън дели дълбока дружба; Сони Куин – изключителен, лоялен войник с пъстро минало, който все още се бори със склонността си към саморазрушение; и Клей Спенсър – млад "тюлен" второ поколение, който говори много езици и има неутолим ентусиазъм и всеотдайност. Изключително важни за успеха на екипа са и командирът лейтенант Ерик Блакбърн, който е лидер и доверено лице на и извън бойното поле; анализаторът от ЦРУ Манди Елис, която жертва всичко в стремежа си да изкорени злото и да спре терористите; и Лиза Дейвис – прям и отговорен логистичен експерт и неофициална "майка" на екипа, която отговаря за неговото оборудване с всичко нужно за всяка мисия.
Този сплотен екип от "Морски тюлени" изпълнява тайни мисии по целия свят и знае какво коства това на тях и на семействата им, но демонстрира непоколебим патриотизъм и безстрашна отдаденост – дори и изправен пред най-тежките задачи.

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма