Пожарникарите от Чикаго (премиерен сезон)

Понеделник - петък, 20.00 ч.
Пожарникарите от Чикаго (премиерен сезон)
Година: 2021-2022 Сезон: 10 Режисьор: Дик Улф, Дерек Хаас Участват: Джеси Спенсър, Тейлър Кини, Еймън Уокър, Кара Килмър, Дейвид Айгенбърг, Кристиан Столте, Ханако Грийнсмит и др. Оригинално заглавие: Chicago Fire

 

От изпълнителния продуцент Дик Улф („Закон и ред“), двукратен носител на награда Emmy, и съавтора Дерек Хаас („Ескорт до затвора“). 
В сезон 10 на изпълнената с адреналин екшън драма героичните пожарникари и парамедици от Пожарна 51 поставят живота си на карта, за да защитят гражданите на Чикаго. Ръководен от капитан Матю Кейси и лейтенант Кели Севериде, този спасителен отряд никога не скланя глава пред опасността и това сближава всички - мъжете и жените от Пожарна 51 са повече от колеги, те са семейство. Към пожарната се числят също началникът на батальона Уолъс Боден, който се грижи за гладкото функциониране на базата и за това пожарникарите му да са готови да преодолеят всички изпитания. Парамедикът Силви Брет се завръща заедно с опитните ветерани Кристофър Херман и Ранди "Муш" Макхоланд, както и находчивите пожарникари Стела Кид и Джо Круз. Екипът е допълнен от смелчагата Блейк Гало, талантливия и всеотдаен Дарън Ритър и най-новото попълнение на 51 - упоритата фелдшерка Вайълет Миками.
 
 

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма