Фалко (премиера)

Понеделник - петък, 20.00 ч.
Фалко (премиера)
Година: 2013 Режисьор: Александър Лорaн Участват: Сегамор Стевнен, Клеман Манюел, Алексия Барлие, Арно Шеврие и др. Оригинално заглавие: Falco

 

Детектив Александър Фалко и партньорът му Жан-Пол Менар са напът да разкрият голяма криминална сделка. Заедно те тръгват по следите на престъпниците, но внезапно всичко се обърква - Фалко е тежко ранен в главата и изпада в кома. Двайсет и две години по-късно той отново отваря очи и с ужас установява, че е пропуснал много. От спечеленото световно първенство по футбол през 1998 г. до цялото детство и юношество на дъщеря му. Освен това научава, че съпругата му се е омъжила повторно. Затова Фалко се връща към единственото, което му е останало - работата си като полицейски инспектор - за да се опита да разкрие мистерията около случилото се с него и да възстанови каквото може от живота и семейството си.
 
Неговият нов партньор е младият детектив Ромен Шевалие, който познава всички технологични постижения и обича да работи по правилата. Фалко обаче прави нещата по свой начин, което ще направи сътрудничеството между двамата едновременно вълнуващо и забавно. Вече комисар, старият му партньор и добър приятел Жан-Пол Менар отново застава до него в борбата срещу престъпността. Към новосформирания екип се присъединяват също патологът Филип Шерон и Ева, която ще изпита неочаквани чувства към Фалко. 

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма