Военни престъпления

Понеделник - петък, 14.00 ч.
Военни престъпления
Година: 2010 Сезон: Осми Режисьор: Доналд Белисарио, Дон Макгил Участват: Марк Хамън, Майкъл Уедърли, Саша Александър, Поли Перет, Дейвид Маккалъм и др. Оригинално заглавие: Navy NCIS

 

Група специални федерални агенти от Военноморски разследвания е натоварена със задачата да разследва криминални дела във всички подразделения на армията и флота на САЩ. Те са готови да разследват всички военни без значение от техния ранг, за да стигнат до истината и наказването на виновниците. Начело на този екип е агент Лерой Джетро Гибс, който командва с твърда ръка своя екип, като дори си позволява от време на време да нарушава вътрешните правила, за да стигне до виновника и да раздаде правосъдие. Към екипа са още агент Кейтлин Тод, която е бивш агент на Тайните служби, и Антони Ди Нозо – бивш полицай от отдел „Убийства” в Балтимор. Част от екипа също са и специалистката по съдебна медицина Аби Скиуто и д-р Доналд „Дъки" Малард.

В осми сезон на сериала екипът на Гибс е разделен на две, за да разследва убийството на таен агент, който е загинал при мистериозни обстоятелства. Очакват ги и сблъсъци с терористи от Ал Кайда  и серийни убийци. 

 

 

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма