Кметът на Кингстаун (премиера)

Понеделник-петък от 21.00 ч.
Кметът на Кингстаун (премиера)
Година: 2021- Режисьор: Тейлър Шеридан, Хю Дилън Участват: Джереми Ренър, Антоан Фукуа, Даян Уест, Хю Дилън, Тоби Бамтефа, Дерек Уебстър и др. Оригинално заглавие: Mayor of Kingstown

 

Номинираният за две награди „Оскар“ Джеръми Ренър влиза в главната роля на защитника Майк Маклъски от Кингстаун, Мичиган, където бизнесът със затворите е единствената процъфтяваща индустрия. Произхождащ от могъщо семейство, Майк помага на затворниците и техните семейства да се справят с присъдите и произлизащите от тях тежки проблеми. Но тази му роля постепенно го поставя в епицентъра на все по-свиреп конфликт между правоохранителните органи в града и фракционното население на затворите. Оказва се, че той е единственият човек, на когото всички страни могат да се доверят, и отговорността му за опазване на мира в Кингстаун му спечелва прозвището „Кмет“.

Разглеждайки темите за системен расизъм, корупция и неравенство, сериалът предоставя ярък поглед върху опита на едно семейство да въведе ред и справедливост в град, който няма нито едното, нито другото. Създаден е съвместно от Тейлър Шеридан и продуцента Хю Дилън, който се повлиява от личния си опит при оформянето на сериала.

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма