Кобра 11: Обади се!

Понеделник - петък, 20.00 ч.
Кобра 11: Обади се!
Година: 2012 Сезон: Сезон 17 Режисьор: Аксел Занд, Себастиан Виг, Хайнц Дийтц, Аксел Барт Участват: Ердоган Аталай, Шарлоте Шваб, Готфрид Волмер и др.

 

Магистралното ченге Семир Геркан, младокът Бен Йегер и един безкомпромисен Порше Кайен са лошата новина за всички автокрадци, бандити и престъпници. В продължение на впечатляващите 17 години сериалът се е превърнал в екшън спектакъл, в който скоростта на колите е относително понятие, магистралните ченгета нямат спирачки, а колкото и бързо да бягат, лошите никога не могат да се измъкнат. 

Любопитните факти за сериала включват над 3100 разбити автомобила, над 200 епизода, падане на Порше от височина над 200 метра и най-скъпият „участник” – Fulda Exelero – специално конструиран спортен Майбах на стойност 9 милиона евро, оцелял без нито една драскотина.

В сезон 17 Геркан се изправя на кръстопът и е прехвърлен в нов участък, където се занимава с работа зад бюро. Макар полицаят сам да е пожелал това прехвърляне по семейни причини, Семир скоро ще осъзнае, че не може да стои далеч от опасностите, още повече че старият му партньор Бен се нуждае от неговата помощ. 

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма