Транспортер

От 4 септември, 20.00 ч.
Транспортер
Година: 2012 Режисьор: Брад Tърнър, Aнди микита, Bрус Mакдоналд Участват: Крис Ванс, Виоланте Плачидо, Франсоа Берлеан, Делфин Шенеак,Чарли Хюбнер и др. Оригинално заглавие: Transporter

 

Проблеми в отношенията с партньорите очакват Франк Мартин във втория сезон на "Транспортер" в ефира на DIEMA. В продължението на хитовата поредица на Люк Бесон главната роля отново е поверена на Крис Ванс, но в компанията на двама нови сътрудници. Новата партньорка на Франк Мартин е бившият агент на френското разузнаване Катрин, чиято роля изпълнява дъщерята на Микеле Плачидо. През последните години Виоланте Плачидо излезе от сянката на известния си баща и спечели адмирациите на публиката с участието си в "Американецът" на Антон Корбийн и фентъзи екшъна "Призрачен ездач: Духът на отмъщениетo" на Брайън Тейлър. 

Още в първия епизод 12-годишният син на италиански съдия вижда как баща му е застрелян от наемен убиец. Момчето е единственият свидетел на престъплението, което автоматично поставя живота му в опасност, а Франк Мартин се наема с неговата охрана. В следващите епизоди Франк и Кат отиват на опасна мисия в пустинята Сахара, спасяват стар приятел на Франк в Либия и провеждат рискована операция в Беларус.

Екшън сериалът "Транспортер” е базиран по едноименния филм на Люк Бесон. Крис Ванс влиза в ролята на Франк Мартин, замествайки Джейсън Стейтъм от култовия филм. Ако искате да ви превозят нещо бързо и безшумно, Франк Мартин е вашият човек. Превозва всичко навсякъде, без да задава въпроси. Бивш военен от специалните части, той е превърнал шофирането в изкуство, има необходимата подготовка по бойни изкуства, за да достави всеки пакет навреме и никога не се отказва, докато пратката не стигне крайната си цел. Франк стриктно се придържа към няколко твърди правила: 

Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. 
Правило №2: Не използвай имена. 
Правило №3: Никога не надничай в опаковката.

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма