Теория за големия взрив

Понеделник-петък, 17.00 ч.
Теория за големия взрив
Година: 2007 Сезон: Осми Режисьор: Чък Лори Участват: Джони Галески, Джим Парсънс, Кайли Куоко, Сара Гилбърт, Саймън Хелберг, Кунал Наяр и др. Оригинално заглавие: The Big Bang Theory

 

Ленърд и Шелдън са гениални физици, те са сред богоизбраните, които разбират порядъка във Вселената. Но гениалността не им помага в общуването с хората, най-вече с жените. Всичко това се променя, когато свободомислещата красавица Пени се нанася в съседния апартамент. Дотогава учените са прекарвали вечерите си във видеоигри със социално недъгавите си приятели Воловиц и Кутрапали. Сега, обаче, пред Ленърд се открива цяла вселена от нови възможности...в това число и любовта.

В сезон 8 след дълга неяснота в отношенията си Пени и Ленърд най-сетне се сгодяват. Дори Шелдън е намерил женска компания, влизайки в споразумение за връзка с невроложката Ейми Фара Фаулър. През свободното си време съквартирантите продължават да се наслаждават на чести посещения на магазина за комикси и ролеви игри с тяхната разширяваща се от приятели вселена. 

 

Коментари

Програма

    Виж цялата програма